Modeller -  för två diskkorgar 
                                                                           

AMXT 
En pålitlig och kraftfull huvdiskmaskin för två diskkorgar. VISIOTRONIC display visar temperaturer och driftsinformation i klartext på svenska. 5 diskprogram, automatiska rengörings- och hygienprogram samt isolerad huv är standard. USB-port för nedladdning av HACCP-data.

Maskinen diskar upp till 120 korgar normalt smutsad disk/timme, men rymmer också liggande GN 1/1 kantiner. Med det längre diskprogrammet klarar den även det mesta av det mindre kökets grovdisk.

Med 40 liters tankvolym, konstant vattenförbrukning på 2,0 liter/korg och Genius X2 systemet som minskar behovet av vattenbyten, är detta en miljövänlig maskin med mycket låga driftskostnader.

Fullutrustade med bl.a tömnings och sköljpumpar, återsugningsskydd. Inbyggd doseringsutrustning för flytande disk och torkmedel.

 

AUPT 
En mycket pålitlig och kraftfull huvdiskmaskin för två diskkorgar, dubbla diskpumpar och Rotor-X diskarmar klarar också av att diska kökets grovdisk både snabbt och effektivt.

VISIOTRONIC display visar temperaturer och driftsinformation i klartext på svenska. 7 diskprogram, automatiska rengörings- och hygienprogram samt isolerad huv är standard. USB-port för nedladdning av HACCP-data.

Maskinen diskar upp till 140 korgar normalt smutsad disk/timme, men rymmer också liggande GN 1/1 kantiner. Med det längre diskprogrammet klarar den även det mesta av kökets grovdisk. Rotor-X disksystem samt högtrycks programmet för grovdisk.

Med 80 liters tankvolym, vattenförbrukning på 1,4 liter/korg med eco-program och Genius X2 systemet som minskar behovet av vattenbyten, är detta en miljövänlig maskin med mycket låga driftskostnader.

Dessutom har AUPT en inbyggd fördiskfunktion - ASR - som minskar väsentligt behovet av manuell spolning, sparar vatten samt minimerar vattenbyten. Matrester pumpas direkt utanför diskmaskinen i en separat samlingsbehållare och på detta vis smutsar inte ner diskvatten.

Fullutrustade med bl.a tömnings och sköljpumpar, återsugningsskydd. Inbyggd doseringsutrustning för flytande disk och torkmedel.

 

TILLVAL HOBART HUVDISKMASKINER

 
VAPOSTOP
Med HOBARTs unika Vapostop-funktion kondenseras ångan i maskinen innan maskinen öppnas. Behovet av ventilationskåpa med forcerad ventilation reduceras eller elimineras helt. Vapostop byggs in i maskinen och tar alltså inget extra utrymme och kräver inga extra el- eller vattenanslutningar. Diskgods som inte har konkava ytor torkar i maskinen under kondenseringsfasen och kan staplas direkt efter diskning.

OSMOSFILTER
Vid diskning med "vanligt" kranvatten kommer det med tiden att byggas upp beläggningar av kalk och mineraler på glasen. Med osmotiskt renat vatten till glasdiskmaskinen minimeras behovet av manuell polering av glas och bestick.

AUTOMATISK HUVLYFT

DISKKORGAR

HYGIENTABLETTER

IN- och UTMATNINGSBÄNKAR


 

För teknisk data klicka på "dowmload" bredvid för att ladda ner en broschyr.

Vi förbehåller oss rätten att ändra specificationer utan föregående meddelande!

Boka besök
Offert
Broschyr huvdiskmaskiner