Modeller - PROFI huvdiskmaskiner
 

AM
En pålitlig huvdiskmaskin som passar de flesta användare. VISIOTRONIC display visar temperaturer och driftsinformation i klartext på svenska. En knapp för alla de vanligaste funktionerna.
3 diskprogram, automatiska rengörings- och hygienprogram är standard. USB-port för nedladdning av HACCP-data.

Maskinen diskar upp till 60 korgar normalt smutsad disk/timme, men rymmer också liggande GN 1/1 kantiner.

Med 23 liters tankvolym, konstant vattenförbrukning på 2,5 liter/korg är detta en miljövänlig maskin med låga driftskostnader.

Fullutrustade med bl.a tömnings och sköljpumpar, återsugningsskydd. Inbyggd doseringsutrustning för flytande disk och torkmedel.

AMX
En pålitlig och kraftfull huvdiskmaskin som passar alla användare. VISIOTRONIC display visar temperaturer och driftsinformation i klartext på svenska. 5 diskprogram, automatiska rengörings- och hygienprogram samt isolerad huv är standard. USB-port för nedladdning av HACCP-data.

Maskinen diskar upp till 60 korgar normalt smutsad disk/timme, men rymmer också liggande GN 1/1 kantiner. Med det längre diskprogrammet klarar den även det mesta av det mindre kökets grovdisk.

Med 23 liters tankvolym, konstant vattenförbrukning på 2,0 liter/korg och Genius X2 systemet som minskar behovet av vattenbyte, är detta en miljövänlig maskin med mycket låga driftskostnader.

Fullutrustade med bl.a tömnings och sköljpumpar, återsugningsskydd. Inbyggd doseringsutrustning för flytande disk och torkmedel.

AMXHL
Som AMX men med automatisk huvlyft.

AMXR
Som AMX men denna maskin är utrustad med värmeåtervinning från avloppsvattnet, vilket sparar både miljö och energi.

Energibesparingen uppgår till ca 70W / diskcykel, vilket ger en normalrestaurang* en besparing på ca 5000 kr/år.

* Diskar 20 diskar/timme, 10 timmar /dag, 300 dagar / år.
(Elpris 1,20 kr/kWh)

TILLVAL HOBART HUVDISKMASKINER

VAPOSTOP
Med HOBARTs unika Vapostop-funktion kondenseras ångan i maskinen innan maskinen öppnas. Behovet av ventilationskåpa med forcerad ventilation reduceras eller elimineras helt. Vapostop byggs in i maskinen och tar alltså inget extra utrymme och kräver inga extra el- eller vattenanslutningar. Diskgods som inte har konkava ytor torkar i maskinen under kondenseringsfasen och kan staplas direkt efter diskning.

OSMOSFILTER
Vid diskning med "vanligt" kranvatten kommer det med tiden att byggas upp beläggningar av kalk och mineraler på glasen. Med osmotiskt renat vatten till glasdiskmaskinen minimeras behovet av manuell polering av glas och bestick.

DISKKORGAR

HYGIENTABLETTER

IN- och UTMATNINGSBÄNKAR


 

För teknisk data klicka på "dowmload" bredvid för att ladda ner en broschyr.

Vi förbehåller oss rätten att ändra specificationer utan föregående meddelande!

Boka besök
Offert
Broschyr huvdiskmaskiner