NYA TUNNELDISKMASKINER FRÅN HOBART 
HOBART har alltid varit ledande när det gäller innovation och nytänkande. HOBARTs tunneldiskmaskiner är utvecklade för att med minsta möjliga energi, vatten och kemikalieförbrukning ge perfekta diskresultat och låga driftskostnader. Dessa tunneldiskmaskiner har ett antal egenskaper och funktioner som är unika för HOBART

PROFI CN - allt som en professionell användare behöver. Den framgångsrika produktserien från HOBART uppfyller användarens alla krav.
Den kombinerar effektivt användarvänlighet, låga driftkostnader samt kraven för bättre miljö.
Många utrustningsalternativ gör PROFI-serien till en perfekt anpassad tunneldiskmaskin som passar alla
typer av diskrum.

PREMAX CP - är de absolut bästa diskmaskinerna för professionella användare med ännu högre krav. Minimala driftkostnader och imponerande användarvänlighet kombinerat med maximal prestanda. PREMAX-serien består av de mest ekonomiska och innovativa diskmaskinerna på marknaden. Serien innehåller de senaste nyheterna och innovationerna för både miljö och ekonomi. Förutom funktionerna i PROFI-serien har PREMAX även unika produktegenskaperna och är den bästa produkten utan konkurrens
.


Några av de nya funktionerna i den nya generationen av tunneldiskmaskiner:

Autoclean:
Automatisk rengöring som gör det väldigt lätt att noggrant rengöra maskinen. Man behöver inte ta ut diskarmarna och till och med kondensorn för värmeåtervinningen rengörs automatiskt.

Insidan av maskinen samt luckor rengörs med hjälp av 360° roterande munstycken. Detta minimerar i hög grad manuellt arbete och nerstänkning av diskrummet.

Sensorstyrd diskkorgsmatning: ("Rack flow sensor system") 
Systemet tillåter operatören att ladda in det dubbla antalet diskkorgar innan hen behöver flytta det rena diskgodset. Funktionen förenklar och minskar avsevärt alla moment.

Sensotronic:
Ett intelligent disksystem där vattenförbrukningen kontrolleras och justeras automatiskt vilket bland annat garanterar konstant sköljmängd per diskkorg oavsett hastighet.