Modeller - PREMAX underbänkdiskmaskiner
 
Premium underbänkdiskmaskin
Produktkod: FP-10B
Maskinen som passar alla användare upp till ca 100 portioner per dag. Den är snabb, pålitlig, lätt att använda och enkel att sköta om.
 
VISIOTRONIC pekskärm kontrolpanel visar temperaturer och driftsinformation i klartext på svenska. En knapp för alla de vanligaste funktionerna.
Med en vattenförbrukning på endast från 1,0 liter/korg och en tankvolym på 10,6 liter är driftskostnader och miljöpåverkan exeptionellt låga, utan att det för den skull tummas på diskresultatet. Maskinen rymmer både 50x50 cm diskkorgar och liggande GN 1/1 kantiner. Innerhöjden är hela 42,5 cm.
 
FP är dessutom utrustad med Vapostop - kondensering av ångan i diskutrymmet.
Med Vapostop undviker man att ånga strömmar ut i rummet när luckan öppnas. Detta innebär att maskinen kan placeras i öppna utrymmen utan säsrkild imkåpa. Vapostop hjälper också till att återvinna värmeenergi till diskmaskinen.


PREMAX
maskinen har ett eco-program med ångsköljning av diskgodset, vilket sänker vattenförbrukningen till rekorlåga 1,0 liter/korg samt flera specialprogram för bl.a bestick.
 
Fullutrustade med bl.a tömnings- och sköljpumpar, återsugningsskydd (air gap). Inbyggd doseringsutrustning för flytande disk och torkmedel.
 
 
 
 

TILLVAL HOBART HUVDISKMASKINER

OSMOSFILTER
Vid diskning med "vanligt" kranvatten kommer det med tiden att byggas upp beläggningar av kalk och mineraler på glasen. Med osmotiskt renat vatten till glasdiskmaskinen minimeras behovet av manuell polering av glas och bestick.

INSATS FÖR DUBBLA DISKKORGAR

DISKKORGAR

HYGIENTABLETTER

UNDERSTATIV

För teknisk data klicka på "download" bredvid för att ladda ner en broschyr.

Vi förbehåller oss rätten att ändra specifikationer utan föregående meddelande!

Boka besök
Offert
Broschyr underbänkdiskmaskiner