Startpage Sweden

Hobart lanserar en ny generation av glas- och underbänkdiskmaskiner

Teknologin i diskmaskiner är avgörande när det kommer till miljöpåverkan. Vissa tror att alla diskmaskiner är likadana och att det bara är en fråga om pris. Skillnaden är stor och några få företag, som Hobart i spetsen, satsar extremt mycket på miljö- och hållbarhetsaspekter. Idag påverkar ekologi framför allt din ekonomi! Hobarts diskmaskiner har till exempel ett patenterat filtersystem, som minskar den totala vattenförbrukningen avsevärt, vilket i sin tur minskar kem- och elförbrukning.

Tänk att det är alltid mest ekonomiskt att välja diskmaskin med lägsta vatten-, energi- och kemikalieförbrukning.

När man väljer en diskmaskin är det viktigt att tänka på:

• Användarvänlighet som en enknappskontroll

• WashSmart app för maskindata samt förbrukning och service

• Antal olika diskprogram

• Hygien- och rengöringsprogram

• Visning av temperaturer och driftsinformation

PROFI-serien är användarvänliga och pålitliga diskmaskiner för alla typer av restauranger, bistros,
caféer etc .

PREMAX -serien är de absolut bästa diskmaskinerna för professionella användare med ännu högre krav. Minimala driftkostnader och imponerande användarvänlighet kombinerat med maximal prestanda. PREMAX består av de mest ekonomiska och innovativa diskmaskinerna på marknaden. Serien innehåller de senaste nyheterna och innovationerna för både miljö och ekonomi. Utöver funktionerna i PROFI-serien har PREMAX även unika produktegenskaper och är den bästa produkten utan konkurrens på marknaden.

För mer information: ring oss på telefon 08-584 50 920 eller maila till info@hobart.se.Medlem i Branschförening för storköksleverantörer.  

Nyheter

11-02-2019 | Vi söker en säljare
Uppdaterad 2019-02-11 - Copyright 2010
Hobart Sweden