Kontakta oss
HOBART Sverige
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
+46 8 584 50 920
Vägkarta
Kontor & Service
Kontakt
Produktjämförelse
Jämför produkter nu


Jämförelselista
HOBART

HOBART LANSERAR NYA GLAS- OCH UNDERBÄNKDISKMASKINER


PROFI-SERIEN är standard glas- och underbänkdiskmaskiner som är pålitliga och lätta att använda för att diska glas, koppar, tallrikar och bestic. Passar för restauranger, bistron och café.

PROFI-SERIEN är utrustad m.m:

  • SENSO-ACTIVE diskvattensensor: kontrollerar ständigt diskvattenkvalitén och håller slutsköljnigen på rätt nivå för att garantera ett bra och hygieniskt diskresultat.
  • VISIOTRONIC-pekskärm: kontrollpanel med färg skärm (visar text och grafik) med enknapskontroll och visning av kvarstående programtid.
  • WASHSMART app: för kontroll av drift av din diskmaskin: status och meddelanden, användning och driftkostnader, hygien, service och beställning av förbrukningsvaror.
  • SENSO-ACTIVE diskvattensensor: kontrollerar ständigt diskvattenkvalitén och håller slutsköljnigen på rätt nivå för att garantera ett bra och hygieniskt diskresultat.
  • 2IN1 double rack system: tillåter att diska två diskkorgar samtidigt.  Ena korgen med koppar kan diskas underst och den andra med övrigt diskgods och bestick kan diskas överst.  Tack vare detta kan diskmaskinens kapacitet fördubblas.

PREMAX-SERIEN är premium underbänkdiskmaskiner med integrerade torkfunktion och perfekt diskresultat.  Vattenförbrukning på endast 1 liter per korg gör PREMAX glas- och underbänkdiskmaskiner en av de mesta ekonomiska i marknaden.  PROFI FP är samtidigt den enda underbänkdiskmaskinen som kan använda het ånga för att diska rent mycket svårt smutsade diskgods.

PREMAX-SERIEN har ytterliga följande funktioner:

  • TOP DRY: integrerad torksystem - inget behov för manuell tork
  • VAPOSTOP2: integrerad ångkondensering.  Ingen ånga kommer ut när luckan öppnas.
  • Signal för fyllning av disk- och torkmedel (tillval): larmar när disk- eller torkmedel tar slut. 

För mer information: ring oss på telefon 08-584 50 920 eller maila till:  info(at)hobart.se.

Dela
HOBART KONTAKT
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
(+46) 8 584 50 920
Kontakt oss
top