Kontakta oss
HOBART Sverige
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
+46 8 584 50 920
Vägkarta
Kontor & Service
Kontor & Service
Kontakt
Produktjämförelse
Jämför produkter nu


Jämförelselista
HOBART

ITW - Illinois Tool Works

Illinois Tool Works grundades 1912 och är en diversifierad företagsgrupp.  Gruppens sortiment omfattar bilkomponenter konsument- och industriförpackningar, elektriska utrustningar och svetsmaskiner samt storköksutrustningar och maskiner.

 

Företaget har i över ett sekel satsat på att ge sina produkter ett mervärde genom att skapa innovativa lösningar för kunder. Idag är Illinois Tool Works eller ITW ett Fortune 200-företag och sysselsätter över 50 000 personer i 56 länder.  Huvudkontor ligger i Glenview, Illinois. Koncernomsättningen uppgick till 14,8 miljarder USD år 2018.

 

Food Equipment Group är ett av sju ITW-affärsområden.

 

ITWs Food Equipment Group konstruerar och tillverkar avancerad diskutrustning, matlagnings- maskiner, kyl- och frysmaskiner och matbehandlingsutrustning.  ITW tillhandahåller service för institutionella, industriella, restaurang- och detaljhandelskunder runt om i världen.  ITW-företagen inom livsmedelsutrustning har starka varumärken med branschledande positioner.  Dessa kända märken möter deras globala kunders behov genom att fokusera på branschens mest kritiska problem och trender: hållbarhet, användarvänlighet, prestanda och service på plats.

www.itw.com

 

top