Kontakta oss
HOBART Sverige
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
+46 8 584 50 920
Vägkarta
Kontor & Service
Kontakt
Produktjämförelse
Jämför produkter nu


Jämförelselista
HOBART

HOBART Flaskdisk koncept


Offenburg - Hållbarhet och miljöskydd är viktiga sociala frågor och är också allmänt förekommande inom restaurang och hotellbranschen. I ett försök att förhindra plastavfall vänder sig restauranger och hotell i allt högre grad mot återanvändbara flaskor, som erbjuder fördelar ur ett ekologiskt perspektiv men också ger en unik uppsättning utmaningar när det gäller diskningen. Med vårt nya flaskdisksystem lanserar HOBART en ny lösning som garanterar högsta hygiennivå i enlighet med DIN SPEC 10534 och som kan användas i HOBARTs generation underbänkdiskmaskiner.

När det gäller återanvändbara flaskor är diskresultatet det som betyder mest. Med tanke på de olika flaskformerna som förekommer och den höga halsen som finns i olika utföranden är det viktigt att vattenstrålen når varje punkt inuti flaskan. Av detta skäl är det nya flaskdisksystemet, som enkelt kan appliceras i maskinen, utrustat med trattformade spraymunstycken som sprutar vattnet direkt in i flaskan.

Maximal flexibilitet
Förutom god hygien erbjuder flaskdisksystemet ytterligare flexibla fördelar. I ett enda steg och utan behov av verktyg kan HOBART diskmaskiner modifieras genom att helt enkelt byta ut den undre standard disk- och sköljarmen till  spraymunstyckes insatsen för flaskor. Detta gör det möjligt för operatörer att bara använda en maskin för diskning av både flaskor samt normalt diskgods.

Den nya flaskkorgen har plats för 12 flaskor och passar för en mängd olika storlekar, från dryckesflaskor till labbflaskor. En medföljande gallerinsats säkerställer att även flaskor med liten diameter förblir i korrekt position.

Dela
HOBART KONTAKT
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
(+46) 8 584 50 920
Kontakt oss
top