Kontakta oss
HOBART Sverige
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
+46 8 584 50 920
Vägkarta
Kontor & Service
Kontor & Service
Kontakt
Produktjämförelse
Jämför produkter nu


Jämförelselista
HOBART

VÅR VISION – ATT DISKA UTAN VATTEN

Att diska utan vatten låter nästan omöjligt - men är det verkligen så?  Man måste alltid ha en vision.  Många av de produkterna som gör våra liv enklare idag är skapade ur omöjliga idéer av visionära personer.  Utan visioner skulle det inte ske några framsteg.  Detta gäller också våra diskmaskiner.  Före lanseringen av PREMAX-serien 2007 skulle en minskning av vattenförbrukningen med 50% i en banddiskmaskin ha varit otänkbar - idag är det ett faktum.  Denna framgång motiverar oss att sätta våra mål högre - ännu högre än andra anser vara möjliga.  Från och med nu har vi inte hittat något sätt för våra diskmaskiner att diska utan vatten, men det betyder inte att det inte går att göra.

 

FOKUS - INNOVATION - EKONOMI - EKOLOGI

 

Innovation kombinerat med affärstänkande och hållbar produktion skapar framgång: intensiv grundforskning, konsekvent vidareutveckling samt ständig omprövning av de uppnådda resultaten har gjort oss till både marknads- och teknikledare.  Vårt mål är att ständigt förbättra våra innovativa produkter.

Sedan lanseringen av PREMAX introducerade vi mer än 30 innovativa produkter till marknaden.  Alla har ett gemensamt syfte: att skapa konkreta mervärden för våra kunder.  Vårt globala nätverk består av mer än 300 forsknings- och utvecklingsingenjörer samt marknadsföringsteam som identifierar våra kunders krav och behov i hela världen.

BEKÄMPA KOLDIOXIDUTSLÄPP MED
ECO-POWER 


HOBARTs klimatskyddsprogram CO2NSEQUENT består av en mängd enskilda åtgärder som fokuserar på bättre miljö.  Dessa åtgärder tillämpas i fabriken, i inköpsprocessen och i specifika projekt.  Produktionen av alla HOBART-produkter använder endast förnybar energi.

Certifikat ECO-power

top