Kontakta oss
HOBART Sverige
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
+46 8 584 50 920
Vägkarta
Kontor & Service
Kontakt
Produktjämförelse
Jämför produkter nu


Jämförelselista
HOBART

VÄRLDENS FÖRSTA TWO-LEVEL-WASHER


”Ibland är dubbelt inte vettigt, ibland är det smart”

Detta är Hobarts slogan vid lansering av den senaste uppfinningen. Världens första diskmaskin med två separata diskkammare för kommersiellt bruk. Detta innebär ökad kapacitet som inte tar mer plats i köket än en konventionell diskmaskin.

Denna unika uppfinning sparar personal och plats. Under lunchtoppar är det bråda tider i diskrummet och diskgodset måste snabbt diskas för återanvändning. 
Här kan vår TWO-LEVEL-WASHER verkligen göra en stor skillnad, eftersom den kan diska dubbelt så mycket diskgods.  

Denna platsbesparande diskmaskin passar för varje kök.

Intorkade matrester på bestick och övrigt diskgods är en av de mest utmanande uppgifterna. Vanligtvis måste man blötlägga dessa i en stor disklåda, som kanske inte alltid finns i små diskrum. 

Vår nya TWO-LEVEL-WASHER imponerar inte bara med sin platsbesparande design utan också variationen i olika diskprogram.  Samtidigt som koppar och tallrikar diskas i den övre diskkammaren kan t.ex. kastruller och gastronorm plåtar diskas i den undre med det speciellt anpassade grovdiskprogrammet. Tack vare den utökade disktiden är blötläggning integrerad i programmet och förbehandling av diskgodset är därför inte längre nödvändig.  Man kan samtidigt diska upp till tre diskkorgar på samma tid i den övre diskkammaren.  

Med den nya WASHSMART-appen får du snabbt en bra översikt över din TWO-LEVEL-WASHER. Appen informerar bland annat om datum för underhåll samt driftskostnader och konsumtion av kem. Det är också möjligt att kontakta Hobart kundtjänst eller en godkänd servicepartner direkt. WASHSMART ger också illustrerade instruktioner så att användaren själv kan felsöka mindre fel.

Dela
HOBART KONTAKT
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö
(+46) 8 584 50 920
Kontakt oss
top